Loading...
Cursos in Company 2018-05-08T11:56:46+00:00

Cursos in company

L’Escola d’Idiomes Madison té una dil·latada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

Estem avessats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara: metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químic-farmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

Les classes es poden dur a terme de 07:00 a 21:00 h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipadesdels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per al qual el·laborem una programació adequada.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat recomanem contactar amb l’escola enviant un correu electrònic a: manresa@madisonidiomes.com/madison.

Els nostres clients:

CONTACTE
ManresaSant Fruitós de Bages

juny
15
dv.
Jornada d’exàmens oficials Trinity College GESE
juny 15 tot el dia
juny
22
dv.
Fi de curs
juny 22 tot el dia
juny
25
dl.
Entrega de notes i informes
juny 25 – juny 30 tot el dia
jul.
2
dl.
Inici dels cursos intensius
jul. 2 tot el dia
jul.
26
dj.
Final dels cursos intensius
jul. 26 tot el dia
set.
17
dl.
Inici del curs escolar 2018-19
set. 17 tot el dia

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?