L’Escola d’Idiomes Madison té una dilatada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

 

Estem avesats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químicofarmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

 

 

Les classes es poden dur a terme de 07:00h a 21:00h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipades dels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per la qual cosa elaborem una programació feta a mida.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat poden contactar amb l’àrea responsable de formació per a empreses en l’adreça: madison@madisonidiomes.com

 

Els nostres clients:

campi-i-jove
ampans
inoxtop
exland
ajman
vanderlande
autema
gestamap
cambra-comerç-manresa
vidmar
oliva-torras
ignisa
ajsanfrui
aira
prelli
vidur
masats
acO
leds-c4
global-mask
campi-i-jove ampans inoxtop exland ajman vanderlande autema gestamap cambra-comerç-manresa vidmar oliva-torras ignisa ajsanfrui aira prelli vidur masats acO leds-c4 global-mask