Loading...
Cursos in Company2018-08-29T11:49:33+00:00

Cursos in company

L’Escola d’Idiomes Madison té una dil·latada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

Estem avessats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara: metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químic-farmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

Les classes es poden dur a terme de 07:00 a 21:00 h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipadesdels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per al qual el·laborem una programació adequada.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat recomanem contactar amb l’àrea responsable a manresa@madisonidiomes.com

Els nostres clients:

PSSTT!! OFERTA!
Del 3 al 15 de setembre promocions especials per a nous inscrits. Una oferta diferent cada dia!

Del 3 al 15 de septiembre promociones especiales para nuevos inscritos. ¡Una oferta diferente cada día!

ag.
27
dl.
Matrícules curs 2018-19 / Matrículas curso 2018-19
ag. 27 @ 16:15 – set. 24 @ 17:15

A partir del dia 1 de setembre tornareu a trobar-nos de nou a Manresa i Sant Fruitós. Els cursos començaran a partir del dia 17 de setembre.
A patir del dia 1 de septiembre volveréis a encontrarnos de nuevo en Manresa y Sant Fruitós. Los cursos empezarán a partir del día 17 de septiembre.

[caption id="attachment_4083" align="aligncenter" width="660"] Openicon (flat design with long shadows)[/caption]