L’Escola d’Idiomes Madison té una dilatada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

 

Estem avesats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químicofarmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

 

 

Les classes es poden dur a terme de 07:00h a 21:00h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipades dels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per la qual cosa elaborem una programació feta a mida.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat poden contactar amb l’àrea responsable de formació per a empreses en l’adreça: madison@madisonidiomes.com

 

Els nostres clients:

exland
vidmar
cambra-comerç-manresa
prelli
gestamap
oliva-torras
acO
ampans
autema
ajsanfrui
campi-i-jove
global-mask
masats
vidur
aira
ajman
leds-c4
ignisa
inoxtop
vanderlande
exland vidmar cambra-comerç-manresa prelli gestamap oliva-torras acO ampans autema ajsanfrui campi-i-jove global-mask masats vidur aira ajman leds-c4 ignisa inoxtop vanderlande