L’Escola d’Idiomes Madison té una dil·latada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

 

Estem avessats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara: metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químic-farmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

 

 

Les classes es poden dur a terme de 07:00 a 21:00 h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipadesdels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per al qual el·laborem una programació adequada.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat recomanem contactar amb l’àrea responsable a manresa@madisonidiomes.com

 

Els nostres clients: