L’Escola d’Idiomes Madison té una dilatada experiència en el camp de la formació empresarial i ofereix un servei específic i professional en aquest àmbit, no només en anglès, sinó que també en francès, alemany, xinès, japonès, italià o rus.

Estem avesats a treballar amb empreses de diversos sectors com ara metal·lúrgic, cosmètic, transport de mercaderies, components elèctrics i d’il·luminació, maquinària industrial, químicofarmacèutic, automoció, alimentació, arts gràfiques, i un llarg etcètera.

Sabem que no és fàcil trobar un forat per a la formació dins l’horari laboral, per això oferim adaptabilitat i flexibilitat horària.

Les classes es poden dur a terme de 07:00h a 21:00h, amb l’opció de desplaçar un professor al centre de treball o bé acollir els alumnes en qualsevol de les aules especialment equipades dels nostres centres.

En cas de necessitar classes individualitzades, valorem el nivell i els objectius de la persona que rebrà la formació, per la qual cosa elaborem una programació feta a mida.

 

L’Escola d’Idiomes Madison és Entitat Organitzadora Homologada per FUNDAE.

Oferim formació en idiomes per a empreses i gestionem la bonificació corresponent.

Per tal de sol·licitar més informació o un pressupost detallat pots contactar amb l’àrea responsable de formació per a empreses en l’adreça: madison@madisonidiomes.com

Els nostres clients:

ajsanfrui
aira
oliva-torras
cambra-comerç-manresa
autema
vidur
masats
acO
ajman
gestamap
exland
leds-c4
ignisa
global-mask
campi-i-jove
prelli
ampans
inoxtop
vidmar
vanderlande
ajsanfrui aira oliva-torras cambra-comerç-manresa autema vidur masats acO ajman gestamap exland leds-c4 ignisa global-mask campi-i-jove prelli ampans inoxtop vidmar vanderlande