Els cursos per a adolescents no només inclouen un temari ben estructurat,sinó que també aprofiten el món multimèdia al nostre abast per tal d’il·lustrar determinats conceptes, donant vida a l’idioma i treballant amb ell de forma activa i molt realista.

 

Els grups són reduïts per poder parar la màxima atenció a cada alumne i resoldre els seus dubtes amb major facilitat. En els cursos extensius les classes segueixen el calendari escolar de setembre a juny, dividits en tres trimestres amb els seus corresponents períodes de vacances i amb exàmens per realitzar un bon seguiment dels progresos de cada alumne.

 

 

 

Els cursos intensius tenen una duració inferior que pot variar en funció del curs, motiu pel qual és recomanable informar-se al respecte a Secretaria.

Fora de l’aula animem els alumnes a interactuar amb les nostres comunitats online per tal de perfeccionar els seus coneixements, ja sigui compartint dubtes com aprofitant els recursos online que l’escola posa a l’abast de tothom per practicar gramàtica, àudio, vocabulari, etc.

 

 

Més inormació: 93 872 29 22 (Manresa) / 93 878 87 20 (Sant Fruitós) / secretaria@madisonidiomes.com