Loading...
Cursos per a nens2018-07-26T15:34:51+00:00

Cursos per a nens a partir dels 4 anys

Fem camí junts i els ajudem a assolir els seus objectius

A l’Escola d’Idiomes Madison creiem que els idiomes han de formar part de la vida escolar dels nens des de petits. Les nostres classes estan especialment dissenyades per enllaçar amb l’escola bressol i permeten involucrar els infants en un medi lingüístic que encara els resulta molt nou.

Els grups són reduïts i la tasca docent, que posa èmfasi en aspectes lúdics, auditius i visuals, ve acompanyada d’un treball psicomotriu. El joc i les activitats de caire cultural són també un factor important.

A mesura que els nostres alumnes van creixent, les classes van adaptant-se a les seves necessitats educatives i l’exigència també va en augment. En els cursos per a adolescents el temari està estructurat en base als nivells del MCRE i l’escola realitza proves trimestrals per assegurar el seguiment.

Els grups són reduïts per poder parar la màxima atenció a cada alumne i resoldre els seus dubtes amb major facilitat.

PSSTT!! OFERTA!
Del 3 al 15 de setembre promocions especials per a nous inscrits. Una oferta diferent cada dia!

Del 3 al 15 de septiembre promociones especiales para nuevos inscritos. ¡Una oferta diferente cada día!

ag.
27
dl.
Matrícules curs 2018-19 / Matrículas curso 2018-19
ag. 27 @ 16:15 – set. 24 @ 17:15

A partir del dia 1 de setembre tornareu a trobar-nos de nou a Manresa i Sant Fruitós. Els cursos començaran a partir del dia 17 de setembre.
A patir del dia 1 de septiembre volveréis a encontrarnos de nuevo en Manresa y Sant Fruitós. Los cursos empezarán a partir del día 17 de septiembre.

[caption id="attachment_4083" align="aligncenter" width="660"] Openicon (flat design with long shadows)[/caption]