Som una institució compromesa amb el món que ens envolta i per això posem èmfasi en els nostres valors. Som conscients que vivim en una societat global on tot és lluny i a prop al mateix temps, i no som aliens al que passa arreu. Per això aportem el nostre granet de sorra sempre que podem, ja sigui amb accions solidàries, compartint amb els alumnes experiències enriquidores, i també tenint especial cura del medi ambient. Aquests són alguns dels nostres projectes:

Solidarity actions in Africa
Madison with Africa
Child Fund gambia
Child Fund Gambia
Child Fund
Child Fund Gambia
Child Fund
Child Fund in Gambia

COL·LABORACIÓ SOLIDÀRIA AMB L’ÀFRICA

Amb l’ànim d’afavorir la formació de joves, l’Escola d’Idiomes Madison té un conveni de col·laboració amb la Universitat de Banjul, Gàmbia, per a accions docents i accions formatives per al professorat i els estudiants de primer i segon any de carrera.

L’Escola d’Idiomes Madison col·labora activament en projectes solidaris que afavoreixen el desenvolupament educatiu en escoles d’educació primària a països subdesenvolupats de l’Àfrica Subsahariana.

 

#WALKFEARLESS

En un món on la tecnologia i la immediatesa obren portes però també limiten la nostra llibertat de moviments, és important retornar als valors més tradicionals i gaudir de la vida sense presses, únicament amb allò més essencial carregat a l’esquena. Aquets és el projecte que van emprendre Urska i Gregor, una parella de viatgers que va aterrar a Madison amb l’objectiu de caminar 3000 Km per Europa sense pressupost i compartir les seves experiències amb tothom. Ens va semblar un projecte interessant i per això el vam compartir amb els nostres alumnes i amb qui vulgui seguir les seves vivències al blog http://walkfearless.org/ .
Ens alegra haver pogut ajudar-los en aquesta etapa del seu viatge i els desitgem el millor!

#WECARE

Des de fa molts anys la filosofia de Madison inclou el respecte per la natura i el reciclatge per tal de reduir els efectes de la contaminació. Ens agrada pensar que el nostre granet de sorra és un més que algun dia crearà una muntanya i que a poc a poc podrem fer extensible aquesta manera de pensar al nostre entorn més proper. Per aquest motiu posem especial èmfasi en aprofitar al màxim el paper i separar materials plàstics i de cel·lulosa en contenidors especials ubicats a les nostres escoles.
Un altre dels projectes que estem treballant per tal de reduir l’efecte de la deforestació és introduir l’entorn de treball digital, així com quaderns reutilitzables amb una vida útil de fins a 500 vegades el normal.

 

Vols saber-ne més sobre els nostres projectes? Segueix-nos i col·labora!