Loading...
Trinity Exams 2018-05-10T10:30:44+00:00

TRINITY COLLEGE EXAMS 

Tots els alumnes de l’escola poden presentar-se als exàmens oficials GESE de Trinity College, dels quals en som Centre Preparador i Examinador. Madison fa més de 20 anys que es dedica a examinar amb èxit alumnes de totes les edats i nivells, amb un percentatge d’aprovats del 95 %.

Aquests exàmens es duen a terme a la pròpia escola un cop a l’any i la seva superació permet acreditar el nivell adquirit dins el Marc Comú de Referència Europeu, amb validesa tant a nivell curricular (món laboral) com acadèmica/universitària.

El Trinity Exam s’estructura en base a 12 nivells o Grades agrupats en 4 seccions: initial, elementary, intermediate i advanced i està pensat per avaluar les habilitats orals dels alumnes i l’ús pràctic de la llengua anglesa. La seva equivalència en el Marc Comú de Referència Europeu és la següent:

Descobreix més informació sobre Trinity a la seva web:

Les tasques a desenvolupar pel candidat durant l’examen es troben directament relacionades amb el nivell per al qual s’examina i, a mesura que augmenta el nivell, requereixen major exigència lingüística i cognitiva per part de l’alumne.

Des del 2016 l’edat mínima per dur a terme el Trinity Exam és de 5 anys (cal tenir com a mínim aquesta edat en el moment de fer la prova).

És molt important que abans de decidir inscriure’t a un nivell repassis amb el teu professor els requeriments de cada Grade i avalueu la idoneïtat de presentar-te a un nivell determinat, ja que un cop es fa la inscripció resulta impossible fer canvis.

CONTACTE
ManresaSant Fruitós de Bages

juny
15
dv.
Jornada d’exàmens oficials Trinity College GESE
juny 15 tot el dia
juny
22
dv.
Fi de curs
juny 22 tot el dia
juny
25
dl.
Entrega de notes i informes
juny 25 – juny 30 tot el dia
jul.
2
dl.
Inici dels cursos intensius
jul. 2 tot el dia
jul.
26
dj.
Final dels cursos intensius
jul. 26 tot el dia
set.
17
dl.
Inici del curs escolar 2018-19
set. 17 tot el dia

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?