Loading...
Cursos per a adults 2018-05-09T12:35:46+00:00

Cursos per a adults

Classes en horari de matí, tarda i vespre, pensant en tu

Anglès, francès, alemany, xinès, i molt més. Cursos d’adults per començar des de zero i anar pujant esglaons. És hora de posar-se al dia i reciclar-se per al món laboral!

Els grups són reduïts i es tanquen a mesura que s’omplen, de manera que pot donar-se el cas que el nombre de places disponibles en el moment de fer-nos la consulta no sigui el mateix transcorreguts alguns dies. Per aquest motiu, recomanem NO DEIXAR LA MATRICULACIÓ A UN CURS PER A DARRERA HORA i així poder triar plaça en l’opció desitjada.

Les classes per a adults s’estructuren en diversos nivells en base a un test gratuït que es duu a terme a la pròpia escola (cal reservar cita prèviament). Les classes són totalment presencials, però sempre s’ofereix la màxima flexibilitat possible, a fi de poder compaginar els estudis amb el treball.

Certificació oficial de nivell: som Centre Preparador i Examinador de Cambridge Trinity College respectivament, exàmens que permeten acreditar el teu nivell d’anglès tant a efectes curriculars per al món laboral, com per poder accedir a determinats estudis superiors. També t’adjudem a preparar altres exàmens com el TOEFL, TOEIC o IELTS.

Les sessions per a adults es vertebren sempre a partir d’un llibre de text i un quadern d’exercicis, incloent gramàtica, fonètica, comprensió oral i auditiva, expressió oral i escrita, comprensió lectora, tractament de vocabulari, etc. Sovint es reforcen detrerminats conceptes amb l’ajuda de vídeos explicatius o exercicis d’àudio que poden incloure des de cançons fins situacions quotidianes o de l’entorn laboral.

Certificats

*Per tal de dur a terme la inscripció és necessari facilitar les dades de contacte de l’alumne acompanyades del DNI, dades bancàries i import de la matrícula en efectiu.

CONTACTE
ManresaSant Fruitós de Bages

juny
15
dv.
Jornada d’exàmens oficials Trinity College GESE
juny 15 tot el dia
juny
22
dv.
Fi de curs
juny 22 tot el dia
juny
25
dl.
Entrega de notes i informes
juny 25 – juny 30 tot el dia
jul.
2
dl.
Inici dels cursos intensius
jul. 2 tot el dia
jul.
26
dj.
Final dels cursos intensius
jul. 26 tot el dia
set.
17
dl.
Inici del curs escolar 2018-19
set. 17 tot el dia

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?