Classes de 9:30h del matí a 22:00h de la nit

Anglès, francès, alemany, rus i molt més. Cursos d’adults per començar des de zero i anar pujant esglaons. És hora de posar-se al dia i reciclar-se per al món laboral!

Els grups són reduïts i es tanquen a mesura que s’omplen, de manera que pot donar-se el cas que el nombre de places disponibles en el moment de fer-nos la consulta no sigui el mateix transcorreguts alguns dies. Per aquest motiu, recomanem NO DEIXAR LA MATRICULACIÓ A UN CURS PER A DARRERA HORA i així poder triar plaça en l’opció desitjada.

Les classes per a adults s’estructuren en diversos nivells en base a un test gratuït que es pot dur a terme a la pròpia escola (amb cita prèvia) o a través de la pàgina web. Les classes són totalment presencials, però sempre s’ofereix la màxima flexibilitat possible, a fi de poder compaginar els estudis amb el treball.

 

Certificació oficial de nivell: som Centre Preparador i Examinador de Cambridge Trinity College respectivament, exàmens que permeten acreditar el teu nivell d’anglès tant a efectes curriculars per al món laboral, com per poder accedir a determinats estudis superiors.També t’ajudem a preparar altres exàmens com el TOEFL, TOEIC o IELTS.

Les sessions per a adults es vertebren sempre a partir d’un llibre de text i un quadern d’exercicis, incloent gramàtica, fonètica, comprensió oral i auditiva, expressió oral i escrita, comprensió lectora, tractament de vocabulari, etc. Sovint es reforcen determinats conceptes amb l’ajuda de vídeos explicatius o exercicis d’àudio que poden incloure des de cançons fins situacions quotidianes o de l’entorn laboral.

 

CERTIFICATS

 

Per tal de dur a terme la inscripció és necessari facilitar les dades de contacte de l’alumne acompanyades del DNI/NIE i import de la matrícula en efectiu (50€).