Loading...
Cursos per a adults2018-07-19T10:05:53+00:00

Cursos per a adults

Classes en horari de matí, tarda i vespre, pensant en tu

Anglès, francès, alemany, xinès, i molt més. Cursos d’adults per començar des de zero i anar pujant esglaons. És hora de posar-se al dia i reciclar-se per al món laboral!

Els grups són reduïts i es tanquen a mesura que s’omplen, de manera que pot donar-se el cas que el nombre de places disponibles en el moment de fer-nos la consulta no sigui el mateix transcorreguts alguns dies. Per aquest motiu, recomanem NO DEIXAR LA MATRICULACIÓ A UN CURS PER A DARRERA HORA i així poder triar plaça en l’opció desitjada.

Les classes per a adults s’estructuren en diversos nivells en base a un test gratuït que es duu a terme a la pròpia escola (cal reservar cita prèviament). Les classes són totalment presencials, però sempre s’ofereix la màxima flexibilitat possible, a fi de poder compaginar els estudis amb el treball.

Certificació oficial de nivell: som Centre Preparador i Examinador de Cambridge Trinity College respectivament, exàmens que permeten acreditar el teu nivell d’anglès tant a efectes curriculars per al món laboral, com per poder accedir a determinats estudis superiors.

També t’adjudem a preparar altres exàmens com el TOEFL, TOEIC o IELTS.

Les sessions per a adults es vertebren sempre a partir d’un llibre de text i un quadern d’exercicis, incloent gramàtica, fonètica, comprensió oral i auditiva, expressió oral i escrita, comprensió lectora, tractament de vocabulari, etc. Sovint es reforcen detrerminats conceptes amb l’ajuda de vídeos explicatius o exercicis d’àudio que poden incloure des de cançons fins situacions quotidianes o de l’entorn laboral.

*Per tal de dur a terme la inscripció és necessari facilitar les dades de contacte de l’alumne acompanyades del DNI, dades bancàries i import de la matrícula en efectiu.

Certificats

CONTACTE