Centres d’idiomes a Manresa i Sant Fruitós

Coneix Madison, la teva escola d’idiomes a Manresa i Sant Fruitós

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, l’Escola d’Idiomes Madison, amb centres formatius a Manresa i a Sant Fruitós, ha esdevingut un referent en el món de la formació d’idiomes a la Catalunya Central.

El nostre radi d’acció abraça les comarques del Bages, el Berguedà, el Solsonès, l’Anoia, l’Osona i la Segarra. Oferim classes presencials tant a les nostres escoles com a les empreses interessades en fer formació in company.

La qualitat formativa, una exigència

El professorat de Madison està format per professionals dels idiomes, tant nadius com no nadius. La qualificació acadèmica mínima requerida és la d’estudis universitaris amb titulació superior, especialització pedagògica en la llengua, estada d’estudis a l’estranger (en el cas del professorat no nadiu), experiència docent provada i metodologia activa de la llengua.

Tots els professors de l’ Escola d’Idiomes Madison assisteixen durant el curs a sessions de formació per tal d’estar al dia en el camp pedagògic.

Exàmens oficials Cambridge i Trinity

Madison és Centre Oficial Examinador de Trinity College i Centre Preparador Oficial de Cambridge per a l’obtenció de les seves respectives titulacions. Si vols obtenir el First Certificate o el Certificate in Advanced English, o bé si necessites certificar el teu nivell d’anglès amb un document vàlid en el Marc Comú de Referència Europeu, com és el Trinity, consulta’ns i t’informarem.

Vols veure’ns en acció? T’esperem als nostres centres d’idiomes a Manresa i Sant Fruitós. Aquí podràs escoltar alguns dels nostres professors explicant de primera mà el què fem.