Loading...
Horaris2018-07-05T10:14:44+00:00

Els nostres horaris de classe

Consulta els horaris dels cursos d’idiomes a les nostres escoles de MANRESA SANT FRUITÓS  per saber quin s’ajusta millor a la teva disponibilitat. Els grups es tanquen a mesura que s’omplen, de manera que recomanem consultar sempre si encara hi ha places i no deixar la matriculació per a darrera hora.

Als horaris hi trobareu els cursos per edat i nivell. Els més petits de la casa són els KIDS i fan classe un cop a la setmana durant 1h 15’. A mesura que es van fent gran i l’exigència acadèmica escolar augmenta, també ho fan les hores d’estudi amb nosaltres. És llavors quan passen a formar part dels JÚNIOR i comencen a venir a classe dos cops per setmana.

D’altra banda, els JOVES i ADULTS disposen d’horaris i grups a part, amb un total de 4h de classe a la setmana (3h de seguiment de programa i 1h de conversa). Per tal de donar la màxima flexibilitat es pot triar entre horaris de matí, tarda, o vespre, així com dissabtes matí.

Si vols ampliar la informació o no trobes el curs que busques, no dubtis a contactar a través del nostre formulari. Et respondrem tan aviat com ens resulti possible.

PSSTT!! OFERTA!
Del 3 al 15 de setembre promocions especials per a nous inscrits. Una oferta diferent cada dia!

Del 3 al 15 de septiembre promociones especiales para nuevos inscritos. ¡Una oferta diferente cada día!

ag.
27
dl.
Matrícules curs 2018-19 / Matrículas curso 2018-19
ag. 27 @ 16:15 – set. 24 @ 17:15

A partir del dia 1 de setembre tornareu a trobar-nos de nou a Manresa i Sant Fruitós. Els cursos començaran a partir del dia 17 de setembre.
A patir del dia 1 de septiembre volveréis a encontrarnos de nuevo en Manresa y Sant Fruitós. Los cursos empezarán a partir del día 17 de septiembre.

[caption id="attachment_4083" align="aligncenter" width="660"] Openicon (flat design with long shadows)[/caption]