Els nostres horaris de classe

 

Consulta els horaris dels cursos d’idiomes a les nostres escoles de MANRESA SANT FRUITÓS  per saber quin s’ajusta millor a la teva disponibilitat. Els grups es tanquen a mesura que s’omplen, de manera que recomanem consultar sempre si encara hi ha places i no deixar la matriculació per a darrera hora.

Als horaris trobareu els cursos per edat i nivell. Els més petits de la casa són els KIDS i fan classe un cop a la setmana durant 1h 15’. A mesura que es van fent grans i l’exigència acadèmica escolar augmenta, també ho fan les hores d’estudi amb nosaltres. És llavors quan passen a formar part dels JÚNIOR i comencen a venir a classe dos cops per setmana.

 

D’altra banda, els JOVES i ADULTS disposen d’horaris i grups a part, amb un total de 4h de classe a la setmana (3h de seguiment de programa i 1h de conversa). Per tal de donar la màxima flexibilitat es pot triar entre horaris de matí, tarda, o vespre, així com dissabtes matí.

Si vols ampliar la informació o no trobes el curs que busques, no dubtis a contactar a través del nostre formulari. Et respondrem tan aviat com ens resulti possible.